Category Archives: pembeli duit lama di sabah 2019

Pembeli duit lama di sabah 2019

Ada 50 keping duit 1 ringgit, 3 keping 2 ringgit. Kalau nak contact area semenyih. RM1 duit lama dlm 4 keping, duit kertas lama singapore SGD1 ada 2 keping dgn duit kertas lama Brunei Blh coll or whatsapp sya Saya ade duit syiling rm.

Sy ada syiling rm1 lbi 10 dan duit kertas rm1 yg lama. Ble watsap sy Saya ada duit malaya tahun siri Saya ada berbagai syiling peringatan,ulangtahun,merdeka,sukan sea,maal hijrah Saya ada sekeping duit rm2 dan rm Boleh hubungi saya Saya memerlukan duit. Sy ada duit rm1 aisyah sebijik mcm dlm gmbr Slam 1 malaysia Sy ad 3 keping duit rm2,yg sign di tepi. As salam Saya ada duit rm1 kertas lama sign macam tu dan syiling emas peringatan 30 tahun merdeka.

Saya duit syiling 50sen terbelah. Saya ada rm1 syiling 90,92 sebanyak 4syiling berminat wtsapp no ni Sape berminat nk beli boleh tengok. Serius buye sahaja. Duit syiling lama Duit kertas lama Berminat pm whatsapp Berminat pm whatsapp Sye ada duit RM1 lama HD Dan syiling 5 sen 5 sen 5 sen dua keping 10 sen 10 sen 10 sen 2 keping 10 sen 10 sen 2 keping 20 sen 2 keping Berminat SMS Saya ad wang kertas lama rm1 siri kedua keluaran tahun ws saya.

Rm5 cross jaafar hussein UNC. Prefix NM. Urgent letgo!!!Penulis sebenarnya berminat juga dengan hobi pengumpulan wang syiling lama Malaysia Syiling Parlimen dan duit syiling bunga raya dan lain-lain jenis wang kertas lama dan syiling yang berkaitan.

Sememang penulis sudah agak lama berminat dan hobi ini. Mungkin sekarang diaktifkan semula sebelumnya agak berkurangan sedikit. Syiling juga amat bergantung pada kondisi rupa bentuk syiling tersebut. Jualan juga amat bergantung pada penawaran dan permintaan serta persetujuan jual beli, ianya bukan harga tetap. Mungkin akan berkurangan atau lebih daripada nilai diatas bergantung kepada faktor-faktor yang lainya.

Anda boleh baca cerita penuh mengenai duit syiling ini disini; Duit syiling 50 sen Bunga Raya. Terima kasih di atas kunjungan anda ke halaman blog ini. Paparan blog lebih menarik jika anda menggunakan paparan versi website. Sebarang pertanyaan, pandangan dan cadangan. Sila email kepada pengarang.

pembeli duit lama di sabah 2019

Terima kasih. Sebarang pertanyaan dan maklum balas. Sila hubungi Admin. Waktu Solat akuanakpahang. Peribahasa melayu dahulu begitu mendalam akan maksudnya. Tidak keterlaluan jika dikatakan sebahagian kita dihari ini sudah tidak mengetahu Terkadang mutiara kata atau bait-bait kata seumpama ini tidak sekadar suatu pembacaan sahaja. Namun lebih daripada itu untuk kita fa Bila berbicara soal loghat Pahang, terkadang orang Pahang sendiri agak kabur dengan loghatnya sendiri, apatah lagi orang luar daripada Pah Loghat Pahang secara am mungkin sama sahaja diantara satu daerah dengan daerah yang lainnya.

Cuma mungkin sedikit berbeza daripada gaya pe All rights reserved with partners: AUC Network. Subscribe Newsletter.Nk tny sket. Saya ada simpan wang siling rm1. Siapa yang berminat hubungi saya di Facebook: Jubinz Kinsil email: mediatv sabah.

Saya ada duit syiling 1 ringgit parlimen tahun saya nk jual klau Ada yang berminat boleh hubungi saya khaziq. Email saya eefzac yahoo. Saya ada menjual duit syiling lama rm1 syiling tahun proof harga rm serius buyer only pm me isabellaabdullah20 gmail. Dah kalau ada 1, maka hanya 1 je la yg blh jual. Harga b'dasarkan niat kita, sekiranya niat nk jual dgn harga rm1 juga, maka jual la dgn harga rm1.

Syiling parlimen mna ad harga daaa Bjuta2 mintage. Klau mahal la Dlm rm Jgn asyik nk jual sja. Bwak2 la simpan sma. Warisan kita jgak. Bkn bleh kaya pon. Cba ubah sma pemikiran. Jgn semua bnda asyik nk jual. Bangsa2 lain dpat semua simpan. Trok btoi pemikiran hampa semua!!!! Duet syiling rm1 tahun gambar macam diatas untuk dijual. Sy ada terjumpa duit syiling parlimen tahunn jika berminat contact Saya ada rm1 tahunsesiapa yg ingin membeli hubungi segera syamim.

Saya ada rm1 tahunbukan warna emas, jika berminat call syamim. Sya ada syiling rm1 perlimen thun Kemunknan proof ad kot ddlam tu, tksmestinya proof berkilat seumpma kaca yg dbritahu olh rkn2 yg lain ,proof d buat di london mint ad prbzaan d sisi syling?

Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Duit syling rm1 tahun bank negara melaysia 20tahun bertulis pada belakang duit siapa berminat call me Saya ada duit syiling parlimen rm1 tahun Hello saya ada duit syiling seringgit siapa nk? Harga boleh runding. Saya adh syiling.

RM1 sepa minat call. Berminat whatsapp saya Emir. Yang Terkini Saya ada duit syiling RM1 original made landon. Ada 2 keping syiling RM1 dan RM5.Saya ingin mjual duit siling 50sen berbelah dan duit kertas 1ringgit dlm beberapa keping. Saya ada banyak syiling emas lame untuk dijual call saya mr. Sye ade syiling 50senAda yang mencari duit syiling 50sen lama tahun 67 68, syiling rm1 tahun 71 86 94 95, syiling 1sen tahun 67 76, syiling indonesia 50rupiah tahun 98, syiling rupiah tahun 71, syiling rupiah tahun 91 boleh contact saya Siapa memcari 5sen 10sen ,76,77,81 20sen ,73,77,80,81,82 50sen ,68,69 blh WhatsApp me Saya ada wang kertas lama malaysia bernilai rm Boleh whatsapp saya Sy ada duit kertas rm10 lama.

Kalau berminat boleh whatsapp Sya ada duit syling lma north borneo tahunsma syling 50sen trbelah tngah tahun Sya ada duit syling lma north borneo tahunsma syling 50sen trbelah tngah tahun, pm sy jak bos Saya ada duit syiling lama 50 sen berminat boleh whatsapps Saya Ada coin 50sen ANDA blh pm prali.

Saya nak jual duit syiling mas rm Saya ada syiling 1sen thn dan Sy ad duit syling 50sen trblah thn Macam mana nk jual duit siling lama sy ada,duit siling chaina, Sy ada duit siling lama,nk jual,sapa nk beli y,duit sili chaina ,duit siling perancis lduit siling belah ,dan byk lagi.

Sy ada skeping duit syiling 50sen terbelah tengah tahun ,bminat utk beli hubungi sy di talian Saya ada banyak duit syiling 1sen dan 5sen lama macam mana nak jual???

DUIT LAMA & BARANG ANTIK

Saya ada duit kertas rm10 sign Aisya, duit syiling 50Sen tahunduit syiling 1 ringgit tahunduit syiling 20sen tahun 1 set Saya nak jual duit RM 0. Duit syiling 1 ringgit duit syiling 1 ringgitSaya ade duit syiling elizabeth 1 sen duit syiling lama Saya ada duit kertas rm1 lama 2keping pada harga RM mau dilepaskan,ada sesiapa berminat nak beli duit kertas rm1 lama 2keping, boleh whatsapp saya di Melina Nar!

Nak Tahu Caranya?Pak saya ada uang satu rupiah lama th dan uang dua puluh lima rupiah thkalau di jual harganya brapa pak? Saya punya uang koin Saudi Arabia 50real tahun H atau Masehi, barangkali minat. Zaky Bos saya punya uang kertas indonesia kuno 10 Rupiah thun Saya jual karena saya lagi butuh uang.

Bila bos berminat saya kerja di pt. Kereta Api Logistik yang beralamat di "stasion barat no 1 bandung". Di jual karena saya lagi butuh uang, bila Bos berminat bisa langsung ketemu saya di alamat "stasion barat no 1 bandung" karena saya kerja di pt. Kereta Api Logistik kalog. Saya mau mengeluarkan harga 35Jt. Slmt siang,sy punya 1 lmbr uang 1 rupiah seri sandang pangan petani nmr seri EOH Minat tlp.

ADRAI Saya punya uang netherlands indie nominal 2 stengah cent Aku punya uang kertas 1 Rupiah Tahun !!! Warna uangnya biru, trus bagian depan gambarnya ada 1 bunga. Gambar belakang terdpat 2 bunga. Jika berminat hub: atau Saya ada uang koin! Saya punya uang kertas Jerman deutschmark tahun pemberian kawan saya.

Jika berminat dapat menghubungi saya Okilibrian di atau invite 27c Pagi, gan saya punya koin belanda th kuning, klo dijual laku berapa yah. Kholik Pagi gan saya punya koin belanda th kuning klo dijual laku berapa yah.

Sy ada uang logam thn yang ada gambar ayam dan di sebelah nya gambar orang lagi Sholat Ruku. Pak saya memiliki selembar uang kertas soekarno tahun dengan nominal Rp. Saya punya uang kuno seri sukarno rp Saya punya uang kuno sukarno rp Sy ada uang kuno kertas indonesia dr thn sampai thn an pak.

PEMBURU DUIT LAMA#untitledhq

Bs lgsg hubungi sy di Saya punya uang dua puluh lina rupiah tahun kira2 mau beli brapa y?? Nih no hp saya Saya punya uang lama rupiah kertas warna merah, Ada 10 lembar, Minat hubungi or sms ke nomerThx.Saya akan masukkan nama anda di dalam senarai pembeli duit syiling lama ini. Jangan lupa untuk beri nama penuh anda, no telefon bimbit dan juga barang-barang yang anda ingin beli.

Ada juga pembaca yang datang ke blog saya melalui keyword "pembeli duit lama".

pembeli duit lama di sabah 2019

Artikel asal untuk post ini saya terbitkan pada 14 Oktober Sekarang ini dah masuk tahundah nak habis tahun pun, dah lebih 3 tahun artikel ini ditulis. Namun, masih ramai lagi yang bertanya senarai pembeli duit lama didalam Facebook, nak nombor pembeli dan nak jual "duit lama" yang mereka ada. Dah la tak baca artikel yang dikongsi nak jual syiling-syiling biasa yang tidak bernilai sehingga beribu-ribu Ringgit.

Kalau kami gelakkan manusia-manusia macam ni mulalah nak komen tunjuk lagak pandai. Ini antara komen yang nak tunjuk dia bijak tapi bodoh bangang jugak: "kite ni msg2 ade kelebihan dn kekurangan.

Kalau dah bodoh bangang tak tahu membaca, tulis apa pun dia takkan faham. Kami takde pun herdik mereka-mereka yang tak pandai, baca betul-betul artikel kami, janganlah cepat emosi. Kalau tak tahan dengan kata-kata pedas dan sarkastik kami, janganlah baca blog kami. Nanti kena lemah jantung pulak sebab baca artikel malaysiancoin.

pembeli duit lama di sabah 2019

Nak mencuba nasib? Ingat numismatik ini macam main jackpot atau nombor ekor ke? Nak cuba nasib bagai. Nak jual duit lama yang berharga?

Kita tulis artikel mengenai harga duit lama Malaysia tak baca pun, kerja nak spam saja iklan duit lama yang dia ada. Duit yang hanya bernilai Face Value FV nak jual murah-murah pun tiada siapa nak beli jika kualitinya tidak elok. Dah berapa tahun menulis cara elok, penat sebab soalan yang diterima kebanyakkannya sama sahaja.

Memang ramai yang membaca tapi ramai juga yang hanya tekan Like dan kemudiannya datang nak spam iklan jualan duit lama, "mencari nasib" seperti tuan bijak pandai yang memberi komen di atas. Nak suruh cari pembeli, siap nak bagi komisen, ingat kami ni broker ke? Duit lama ni kira jual berapa ribu Ringgit pun collector nak beli? Agak-agak ler, akal letak dilutut ni susah. Banyakkan membaca mencari ilmu, bukan semua duit lama itu berharga. Jadi, duit lama apakah yang berharga?

Anda carilah sendiri didalam blog ini, belajar guna " button search " disebelah kanan tu, cari "duit lama berharga". Kalau tak jumpa juga, pergi Google dan buat carian "Malaysia Rare Coins".

Duit Syiling Lama Yang Bernilai Dijual Ribuan Ringgit Malaysia!

Duit syiling lama yang dicari tidaklah bermakna ianya boleh dijual sehingga beribu-ribu Ringgit, ada banyak sebab kenapa duit lama boleh terjual beribu ringgit. Saya dah tulis dalam blog ni, buat carian, belajar membaca mencari ilmu numismatik lagi baik dari buang masa "mencuba nasib" spam iklan duit lama anda yang tidak berharga tu. Blog ini bukan tempat jual beli, maklumat kami dah kongsi dalam blog ni, silalah baca dan cari maklumat yang kami dah kongsikan.

Jika anda berharap untuk mencuba nasib dengan meninggalkan nama dan nombor telefon anda untuk mempromosi duit lama disini, saya akan terus padamkan komen tersebut dan anda akan diban dari memberi sebarang komen. Oleh itu jangan buang masa anda spam ruangan komen untuk menjual duit lama anda di sini. About Contact Privacy Sitemap. Info Syiling Malaysia.

Senarai pembeli duit syiling lama

Home Tips Senarai pembeli duit syiling lama. Saya bercakap pasal ni sebab ramai yang bertanya pada saya dengan siapa mereka boleh jual duit lama, ada senarai pembeli duit lama tak?Saya ada duit siling lama north borneo 1sen 5sen dn parlimen Sy mempunyai duit kertas Rm1 lama yang belum pernah digunakan untuk di jual. Saya ade beberapa keping duit RM1 lama trmasuk sekeping duit pokok pisang.

Jikalau ade yg berminat, saya nk jual kesemuanya sekali. Boleh call saya di talian Saya ada duit rm1 lama 4pcs n wang syiling rm0. Saya ada syiling dan wang kertas lama untuk dijual. Koleksi duit lama utk dijual pelbagai yg saya simpan 30 tahun lepas relay tiba masa utk dimaharkan hubungi Saya ada banyak duit lama syiling dan kertas.

Boleh whatsapp saya Sy ada 60 keping duit kertas rm 1 siri ke3 yg belum pernah guna.

Duit Syiling Lama Yang Bernilai Dijual Ribuan Ringgit Malaysia!

Saya ada koleksi syiling Dan Wang kertas lama. Saya ada wang cenderamata seri sukarno nilai rp dan rp tahun boleh melengkung atas tapak tangan. Ada yg berminat? Sy ad syilin 5sen malay Pm whtsapp Saya ada keping duit kertas lama dari pelbagai negara.

Hubungi saya jika berminat nak beli. Saya ada keping duit lama dari pelbagai negara. Sya ada banyk duit syiling lama kalau berminta tolong call no sya PM Saya ada duit lama rm1 dua keping rm2 tiga keping rm50 sekeping dan rm sekeping No fon


thoughts on “Pembeli duit lama di sabah 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *